Δήμος Πωγωνίου

Παράταση Ανακοίνωσης – Πρόσκλησης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΧΕΤ.: α) Η από 21-7-2020 Πρόσκληση Δ/νσης Δασών Ιωαννίνων β) Η με αρ. ΥΠΕΝ/ΔΔΕΥ/78681/2221/12.08.2020 (ΦΕΚ 3462 Β ́) Απόφαση Υφ. Π.ΕΝ

Σε εφαρμογή της ανωτέρω ( β) σχετικής , τροποποιούμε ως προς την καταληκτική ημερομηνία την ανωτέρω (α) σχετική πρόσκληση της Υπηρεσίας μας, που αφορά την προσκόμιση διοικητικών πράξεων της περίπτωσης ζ της παρ. 6 και της παραγράφου 7 του άρθρου 3 του ν. 998/79. Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν τα αναφερόμενα στην από 21-07-2020 ανακοίνωση- πρόσκληση της Δ/νσης Δασών Ιωαννίνων.

Η καταληκτική ημερομηνία της προσκόμισης στην Υπηρεσία μας των στοιχείων που αφορούν διοικητικές πράξεις της περίπτωσης ζ της παρ. 6 και της παραγράφου 7 του άρθρου 3 του ν. 998/79, παρατείνεται κατά εικοσιπέντε (25) ημέρες και είναι η 14η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα. Παρακαλείσθε για την από μέρους σας ανάρτηση/ δημοσίευση/ ενημέρωση των ενδιαφερομένων.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Ιωαννίνων (Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων), Μ. Κοτοπούλη 62 Ιωάννινα, τηλέφωνο: 2651088041, 2651088042, 2651088039, τηλεομοιοτυπία (fax) 2651088049, δ/νση ηλ. ταχυδρομείου (email) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 178 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 06:20

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα Παράταση Ανακοίνωσης – Πρόσκλησης