Δήμος Πωγωνίου

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 06:15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 2012

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 2012.

Δικαιούχοι της πρόσθετης ενίσχυσης είναι όσοι παραγωγοί έχουν από 50 και πάνω αιγοπρόβατα ή 6 και πάνω θηλάζουσες αγελάδες κρεοπαραγωγής ή 2 και πάνω μοσχίδες αναπαραγωγής και για αριθμό 2 έως 30 καθαρής φυλής 16-24 μηνών με την προϋπόθεση ότι τα διατήρησαν μέχρι 31/12/2012.

Οι παραπάνω δικαιούχοι αιγοπροβάτων θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοαντίγραφα των αντίστοιχων μητρώων αιγοπροβάτων (καινούργιο και παλιό) ενημερωμένα καθώς επίσης πρέπει να γίνει ενημέρωση στην ηλεκτρονική βάση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και στη συνεχεία αίτηση στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σε ότι αφορά την πληρωμή των δικαιούχων της ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 2012 θα πρέπει να προσκομιστούν εκ νέου τα μητρώα των αιγοπροβάτων (καινούργιο και παλιό) ενημερωμένα και να κατατεθούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ μαζί με την αίτηση της ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 2012.

Οι μετακινούμενοι αιγοπροβατοτρόφοι και βοοτρόφοι πέραν των άλλων δικαιολογητικών θα πρέπει να προσκομίσουν για την εξισωτική αποζημίωση την άδεια μετακίνησης των κοπαδιών θεωρημένη από την Κτηνιατρική υπηρεσία.

Όσοι από τους παραγωγούς έχουν αιγοπρόβατα και δεν είναι δικαιούχοι των παραπάνω ενισχύσεων θα πρέπει να παραλάβουν τα καινούργια μητρώα από την Δ/νση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και εν συνεχεία να προσέλθουν στην ΕΑΣ για ενημέρωσή τους. Επίσης οι αιγοπροβατοτρόφοι οι οποίοι έχουν προμηθευτεί ή παραγγείλει ηλεκτρονικά ενώτια να προσκομίσουν το δικαιολογητικό αγοράς ή παραγγελίας αυτών καθώς και τα τιμολόγια πώλησης αμνοεριφίων. Απαραίτητο δικαιολογητικό είναι και η κίνηση εκμετάλλευσης από την Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Τέλος για την πραγματοποίηση των παραπάνω εργασιών οι παραγωγοί θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία της ΕΑΣ Ιωαννίνων στο ισόγειο του κτιρίου και συγκεκριμένα στην αίθουσα σύνταξης ΟΣΔΕ προκειμένου να ενημερωθούν τα Μητρώα και εν συνεχεία να αποσταλούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Επίσης να υποβληθούν οι αιτήσεις για το άρθρο 68.

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στο τηλ 26510 70961 εσωτερικό (3) στον υπεύθυνο κ. Τασιούλα Σταύρο.

Ε.Α.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

Διαβάστηκε 3664 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 2012