Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 11:20

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΑΚΑΒΙΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επιστολή για την τύχη του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά απέστειλε στους  Υπουργούς Υποδομών και Οικονομίας κ.κ. Σπίρτζη και Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καψάλης. Η επιστολή έχει ως εξής:

 

«Επανερχόμαστε στο θέμα σύνδεσης της Ιόνιας Οδού από το Γιάννινα μέχρι την Κακαβιά, ένα έργο που έχει παραπεμφθεί στις καλένδες, με καταστροφικές συνέπειες για την πιο παραμελημένη περιοχή της Ηπείρου, το Πωγώνι.

Η αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου είναι επιτακτική καθώς θα σηματοδοτήσει την ανάπτυξη στα πλαίσια της διακρατικής υπόστασης που έχει, ενώ επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά ότι ήδη υπάρχει μελετητική ωριμότητα.

Το έργο έχει ελπίδες υλοποίησης μέσω του CEF (ConnectioEuropeFacility), κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020, ανοίγοντας μεγάλες προοπτικές για το εμπόριο, τις μεταφορές και τον τουρισμό.

Παρακαλούμε όπως κινήσετε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου η Ήπειρος, ο Νομός Ιωαννίνων και το πολύπαθο Πωγώνι να δουν επιτέλους υλοποιημένο αυτό το σημαντικό διασυνοριακό έργο υποδομής.

 

 

                      

                                                                             Ο Δήμαρχος Πωγωνίου

                                Κωνσταντίνος Καψάλης ».

Διαβάστηκε 3438 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την Διαχειριστής