Δήμος Πωγωνίου

Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 08:28

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 2017-2018

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου θα προσφέρει, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, υποτροφίες σε Ελλαδίτες φοιτητές του Δήμου Πωγωνίου.

Οι υποτροφίες αυτές θα καταστήσουν τις σπουδές εφικτές, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ότι οι φοιτητές που σπουδάζουν την Ακαδημία θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής και σε Σχέδιο Χρηματοδότησης το οποίο εξασφαλίζει το 65% των διδάκτρων του 2ου, 3ου  και 4ου έτους και προνοεί εξασφαλισμένη έμμισθη πρακτική καθώς και εργοδότηση μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Αναφορικά με τα προγράμματα σπουδών της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου, σε Ναυτική Επιστήμη, Ναυτική Μηχανική και Ναυτική Ηλεκρο – Τεχνολογία, θα παραχωρηθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους του Δήμου Πωγωίου, υποτροφία που αντιστοιχεί στο 35% των διδάκτρων του πρώτου έτους σπουδών, νοουμένου ότι ο γενικός βαθμός απολυτηρίου είναι 15/20 ή 75%.

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου.

Λεωφόρος Αμμόχωστου 52, 6019 Λάρνακα – Δρόμος Δεκέλειας

Τηλ.: 24747500, Φαξ: 24652213

E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

              Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 2107 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 2017-2018