Δήμος Πωγωνίου

Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 09:03

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναφορικά με το από 13-5-19 δημοσίευμα της ιστοσελίδας stotapsi.grμε τίτλο «Στο Δήμο Πωγωνίου αναθέσεις σε συγγενείς, περίεργες δοσοληψίες και ελληνοποιήσεις...» ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι αδιανόητος ο λαϊκισμός που κυριαρχεί όλες αυτές τις ημέρες της προεκλογικής περιόδου.

Το δημοσίευμα με το οποίο προσπαθεί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα να ρίξει λάσπη στο πρόσωπό μου αναφέρεται σε μία υπόθεση του 2014 για την οποία δεν στοιχειοθετείται σε βάρος μου κανένα πειθαρχικό παράπτωμα. Αυτό αποδεικνύεται με το υπ’ αριθμ. πρωτ.: 84054/17104/12-1-15 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας και είναι απορίας άξιον πώς αυτό διέφυγε του κ. Καλτσή που όλως τυχαίως επιλέγει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να φέρει στη δημοσιότητα ένα θέμα που δεν υφίσταται!

Σύμφωνα με το έγγραφο: «… Επειδή ο Δήμαρχος Πωγωνίου συνδέεται με τρίτο βαθμό συγγένειας με την ανάδοχο Μπονόβα Ι. Παναγιώτα στην οποία ανέθεσε απευθείας την εργασία καθαρισμού παρόδιας βλάστησης Δ.Ε. Άνω Πωγωνίου και Δ.Ε. Δελβινακίου με τις αρ. 432 και 433/2014 αποφάσεις του και συνεπώς δεν στοιχειοθετείται σε βάρος του το πειθαρχικό παράπτωμα της σοβαρής παράβασης καθήκοντος εξαιτίας κωλύματος συγγένειας στο πρόσωπό του με την ανάδοχο….» .

Ο Δήμος Πωγωνίου διέπεται από διαφάνεια και κάθε απόφαση είναι σύννομη και λαμβάνεται με μοναδικό κριτήριο το καλό του τόπου και των δημοτών. Δε θα μπούμε στη διαδικασία να αποδείξουμε ότι «δεν είμαστε ελέφαντες» και να εμπλακούμε σε ένα παιχνίδι συκοφαντίας και λασπολογίας. Έχουμε το έργο μας και την στήριξη των δημοτών μας να μιλούν για εμάς.

 Όσο για το θέμα των ελληνοποιήσεων, ο κατά τα άλλα ικανότατος  κ. Καλτσής γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Δήμος Πωγωνίου δεν έχει εκδόσει βεβαιώσεις και δεν εμπλέκεται στη διαδικασία καθώς αυτή είναι αρμοδιότητα άλλου φορέα.

 

Διαβάστηκε 2114 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ