Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 11:29

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Ανακοινώνεται στους δικαιούχους Αγροτικής Εστίας ότι ξεκίνησε  η διαδικασία  αιτήσεων συμμετοχής στα ακόλουθα  προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας:

1.   Κοινωνικός Τουρισμός 6 ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις)

2.     Iαματικός Τουρισμός (μόνο για συνταξιούχους)

3.     Παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα (Για τη συμμετοχή στο παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα, η υποβολή της αίτησης πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies/ έως  και 26/06/2020, ηλεκτρονικά απευθείας από τους δικαιούχους) 

4.     Εκδρομικό Πρόγραμμα με τετραήμερες εκδρομές

5.     Δωρεάν Παροχή Βιβλίων

6.     Δωρεάν Παροχή Εισιτηρίων Θεάτρου  

7.     Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε τρίτεκνες και πολύτεκνες  μητέρες (απαιτούνται επιπλέον δικαιολογητικά)

 

Υποβολή αιτήσεων από 01/06/2020 έως και 26/06/2020.

 

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ενεργή ασφαλιστική ενημερότητα και  ικανότητα κατά τον χρόνο δημιουργίας του αρχείου δικαιούχων. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ 2020. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

1.     Βιβλιάρια υγείας ΟΓΑ

2.     Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας

3.     ΑΜΚΑ

4.     Στην περίπτωση συνταξιούχων του ΕΦΚΑ-ΟΓΑ που πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο Down, εγκεφαλική παράλυση, απαιτείται επιπλέον αντίγραφο της γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή της απόφασης της υγειονομικής επιτροπής, το οποίο παραδίδεται στο ΚΕΠ και εν συνεχεία διαβιβάζεται στην Διεύθυνση Αγροτικής Εστίας.

5.     Σε περίπτωση που τρίτο πρόσωπο προσέλθει για την υποβολή αίτησης συμμετοχής θα πρέπει να προσκομίσει νόμιμη εξουσιοδότηση του δικαιούχου

Όλα τα δελτία για τα ανωτέρω προγράμματα θα δοθούν στους δικαιούχους μετά από κλήρωση.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ  ΣΤΑ ΚΕΠ

Διαβάστηκε 1328 φορές

Τελευταία άρθρα από τον/την Διαχειριστής