Δήμος Πωγωνίου

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 10:17

Webinar με θέμα «Καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών- Μια ενδιαφέρουσα πρόταση»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.- Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Μηχανισμός Διαρκούς Πληροφόρησης και Υποστήριξης της Στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ – ΕΚΤ στην περιοχή υλοποίησης του ΤΑΠΤοΚ – Leader της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» διοργανώνει μια σειρά από webinar. Σκοπός των webinar είναι η δωρεάν ενημέρωση και πληροφόρηση του τοπικού πληθυσμού σχετικά με την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία στις επιχειρήσεις του δευτερογενή τομέα της οικονομίας και την δημιουργική βιομηχανία, καθώς και την βιομηχανία της εμπειρίας.

 

Πρώτο σε σειρά διοργανώνεται ένα webinarμε θέμα «Καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών- Μια ενδιαφέρουσα πρόταση»

Πότε: Παρασκευή 15 Ιουλίου

Ώρα: 10.00 - 12.00 πμ

Τοποθεσία: μέσω πλατφόρμας zoom (ο σύνδεσμος θα αποστέλλεται σε όσους συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής)

Το webinarαπευθύνεται σε ανέργους που προέρχονται από την ΠΕ Ιωαννίνων εκτός από τη Δημοτική Κοινότητα Ιωαννίνων και όλη η ΠΕ Θεσπρωτίας

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν:

  • για τις δυνατότητες και ευκαιρίες επενδύσεων στους ανωτέρω τομείς
  • για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρονται τόσο μέσω των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑόσο και του ισχύοντος εθνικού πλαισίου κινήτρων ενισχύσεων (π.χ. Αναπτυξιακός Νόμος κλπ.).
  • για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά κατηγορία επένδυσης για την σύσταση επιχείρησης και την έκδοση της άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας.

Εάν επιθυμείτε να παρευρεθείτε στο webinar, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής https://forms.gle/PCRSwXgMupcww76a8

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

(Πλ.Πύρρου&Μιχ. Αγγέλου1, Ιωάννινα) είτε μέσω της ιστοσελίδας http://www.infotaptok.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2651036686-83087.

 

 

Διαβάστηκε 217 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα Webinar με θέμα «Καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών- Μια ενδιαφέρουσα πρόταση»