Δήμος Πωγωνίου

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 12:02

Το πολυφωνικό τραγούδι ως μοχλός ανάπτυξης της περιοχής του Πωγωνίου (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Πωγωνίου διοργανώνει στα ΚΤΙΣΜΑΤΑ, στην αίθουσα του κέντρου Πολυφωνικού Τραγουδιού κατά τις 23 και 24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του έργου «POLYPHONIC SONG: A CHANNEL TO NETWORKING AND DISTINCTION OF COMMON CULTURAL CHARACTERISTICS IN THE AREAS OF POGONI AND GRECIA SALENTINA», Εκπαιδευτικού Χαρακτήρα Εργαστήριο με θέμα:
«Το πολυφωνικό τραγούδι ως μοχλός ανάπτυξης της περιοχής του Πωγωνίου»
Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι έχει στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών και απασχολούμενων στον τομέα του τουρισμού της περιοχής του Πωγωνίου σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης.
Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι καλούνται να παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και απασχολούμενοι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τουρισμού όπως και μακροχρόνιοι άνεργοι ή εποχιακά άνεργοι τουριστικών ειδικοτήτων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν την Αίτηση Συμμετοχής μέχρι τις 16 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Δημαρχείο του Δήμου Πωγωνίου.
Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι έχει πεντάωρη διάρκεια και αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό Εργαστήριο.
Η Δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013».

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου

Διαβάστηκε 2780 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 09:00

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Ηθη - Εθιμα - Παραδόσεις Polysong Το πολυφωνικό τραγούδι ως μοχλός ανάπτυξης της περιοχής του Πωγωνίου (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ)