Δήμος Πωγωνίου

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 08:30

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Δ. ΠΩΓΩΝΙΟΥ: 2012-2014 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αγαπητοί Συνδημότες,

Στα πλαίσια ολοκλήρωσης της Α’ Φάσης: «Στρατηγικός Σχεδιασμός» (2012-2014) του Επιχειρησιακού Προγράμματος του νέου Δήμου Πωγωνίου και δεδομένου ότι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη της ενεργούς συμμετοχής των δημοτών και φορέων του Δήμου μας στο σχεδιασμό τόσο του οράματος όσο και της αναπτυξιακής στρατηγικής, καλείστε μέσω του παρόντος ερωτηματολογίου να αποτυπώσετε τις απόψεις σας για τις αναπτυξιακές κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος και θεωρείτε ότι πρέπει να περιληφθούν στο αναπτυξιακό του όραμα.

Για τη συμπλήρωσή του δε θα χρειαστείτε πάνω από 5-7 λεπτά, ενώ διατηρείται πλήρως η ανωνυμία σας. Παρακαλείσθε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις προκειμένου να διαμορφωθεί η καλύτερη δυνατή εικόνα σχετικά με τις απόψεις και επιλογές σας. 

 

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ.

Εναλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε το συννημένο ερωτηματολόγιο να το συμπληρώσετε και να το στείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τις μέχρι στιγμής απαντήσεις μπορείτε να δείτε εδώ

Διαβάστηκε 3408 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 10:40

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Δ. ΠΩΓΩΝΙΟΥ: 2012-2014 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ