Δήμος Πωγωνίου

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 09:12

Δελτίο Τύπου ΙΝ.Ε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ινστιτούτου Εργασίας  Γ.Σ.Ε.Ε Ηπείρου (ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε) ανακοινώνει ότι το γραφείο κατάθεσης των αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που στεγάζεται στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, σήμερα Πέμπτη 29/3/2012 θα παραμείνει ανοικτό έως τις 18.00 μ.μ, ενώ  αύριο Παρασκευή 30/3/2012, τελευταία ημέρα κατάθεσης των αιτήσεων, θα παραμείνει ανοικτό από τις οκτώ το πρωί έως αργά το βράδυ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αυτοπρόσωπης κατάθεσης των αιτήσεων.
Παράλληλα συνιστά στους ανέργους, προκειμένου να αποφύγουν την αναμονή και την ταλαιπωρία, να επιλέγουν και τον εναλλακτικό τρόπο αποστολής των αιτήσεων, μέσω συστημένης ταχυδρομικής επιστολής, η οποία αποτελεί την πλέον ασφαλή μέθοδο κατάθεσης των αιτήσεων.
Η διεύρυνση του ωραρίου και η στελέχωση του γραφείου με επιπλέον προσωπικό κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες άνεργοι που επιθυμούν να  συμμετάσχουν  στη διαδικασία επιλογής προσωπικού για τη στελέχωση φορέων της Π.Ε Ιωαννίνων.


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΚΡΥΟΛΟΥΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ  ΤΗΛ. 2682/026969    & FAX  2682/026959 Τ.Κ 48100 Hλεκ.Διευθ: www.inegsee.gr -www.ineepir.gr e-mail:ineepir@otenet.gr
Διαβάστηκε 1686 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου ΙΝ.Ε.