Δήμος Πωγωνίου

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 08:55

Mάθημα προσφοράς και κοινωνικής ευαισθησίας από τους μαθητές του Γυμνασίου Δολιανών στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Γυμνάσιο Δολιανών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο τοπικό Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου  και με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων λειτουργίας του τοπικού Παραρτήματος, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας που υλοποιούν την τρέχουσα σχολική χρονιά οι μαθητές του Γυμνασίου. Η διευθύντρια κα Βασιλική Μάστακα ενημέρωσε τους μαθητές για το πολύπλευρο έργο που επιτελείται και τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχονται στα παιδιά της περιοχής, ενώ οι μαθητές μέσα από τη γνωριμία με τα παιδιά του τοπικού Παραρτήματος, κατανόησαν τις αρχές, τις αξίες και τη σημασία του σεβασμού της διαφορετικότητας των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Ταυτόχρονα, οι μαθητές του Γυμνασίου Δολιανών παρέδωσαν στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων μεγάλη ποσότητα από πλαστικά καπάκια που συγκέντρωσαν από την αρχή της χρονιάς. Φέτος τα πλαστικά καπάκια που θα συγκεντρώνονται θα καταλήγουν στην ΕΛΕΠΑΠ και τη ΜΕΡΙΜΝΑ, ώστε να αγοραστούν πολύτιμα υλικά για τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές δεξιότητες.

 

Διαβάστηκε 3435 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα Mάθημα προσφοράς και κοινωνικής ευαισθησίας από τους μαθητές του Γυμνασίου Δολιανών στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων