Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 11:57

Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Δήμος Πωγωνίου διοργανώνει στα ΚΤΙΣΜΑΤΑ, στην αίθουσα του κέντρου Πολυφωνικού Τραγουδιού κατά τις 23 και 24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του έργου «POLYPHONIC SONG: A CHANNEL TO NETWORKING AND DISTINCTION OF COMMON CULTURAL CHARACTERISTICS IN THE AREAS OF POGONI AND GRECIA SALENTINA», Εκπαιδευτικού Χαρακτήρα Εργαστήριο με θέμα:
«Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»
Το εκπαιδευτικό εργαστήρι έχει στόχο την επιστημονική ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την παράδοση του πολυφωνικού τραγουδιού της περιοχής του Πωγωνίου.
Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι καλούνται να παρακολουθήσουν μουσικοί, μουσικολόγοι, μέλη παραδοσιακών συγκροτημάτων και πολιτιστικών συλλόγων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν την Αίτηση Συμμετοχής μέχρι τις 16 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Δημαρχείο του Δήμου Πωγωνίου.
Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι θα είναι πεντάωρης διάρκειας και αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων ενώ η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό Εργαστήρι.
Η Δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013».

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου

Διαβάστηκε 2941 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 08:58

Σχετικά Άρθρα